Een duurzame oprit, parking of weg in asfalt

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Contacteer ons

Een duurzame Oprit, Parking of Weg Aanleggen in asfalt? Kies voor Corvers Asfalt Beringen (Limburg)

Als je een weg, een parking of een oprit wil aanleggen, dan is het de overweging waard om te kiezen voor asfalt. Asfalt is na het aanleggen bijna dadelijk gebruiksklaar en makkelijk in onderhoud. Als er na verloop van tijd slijtage en breuken ontstaan, dan is dit ook eenvoudig te herstellen. Wij asfalteren vooral in Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant, maar zijn actief in heel België.

De aanleg van uw parking of oprit in asfalt

Bij asfaltwerken Corvers Asfalt Beringen (Limburg) leggen we asfalt op een vakkundige manier aan, aan de juiste prijs. Het asfalt wordt eerst correct bereid via een mengsel van grind of steenslag, zand en een vulstof. Dat mengsel wordt met bitumen aan elkaar gekleefd. Bitumen is een olieproduct en heeft een heel groot hechtend vermogen. Van zodra het asfalt is opgewarmd, wordt het vloeibaar en kan het gegoten worden om de weg aan te leggen. Na afkoeling kan je de weg meteen gebruiken.

De voordelen van asfaltwerken

  • snel aangelegd

  • snel gebruiksklaar

  • eenvoudig in onderhoud

  • milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar

  • duurzaam

  • geluiddempend

Interesse om een weg, oprit of parking aan te leggen in asfalt? Neem dan vrijblijvend contact op of download onze brochure voor meer info.